Użytkownik
tak jak piszą wyżej, prawo-jazdy-360 ma pełną bazę ministerialną, ja porównywałem z PDF-em z ministerstwa i wszystko identyczne
tak jak piszą wyżej, prawo-jazdy-360 ma pełną bazę ministerialną, ja porównywałem z PDF-em z ministerstwa i wszystko identyczne
tak, jest ich dużo 😂 ponad 3k razem, ale jak robisz tylko B to niecałe 2100 pytań mniej więcej
z tego co pamiętam to wszystkich pytań razem jest coś ponad trzy tysiące, a do kat. B około 2050-2100, więc trochę tego jest 😅
tam masz oddzielne pytania dla każdej kategorii, np. B, C, D, A – każda ma swoją pulę i się nie mieszają
tam jest ponad 3 tysiące pytań ogólnie, ale na kat. B coś koło 2 tysiące z kawałkiem, dokładnie nie pamiętam ale tyle mniej więcej
na 360 są dokładnie te pytania co na egzaminie, łącznie coś ponad 3000, ale dla kat B coś ponad dwa tysiące, więc spokojnie można się przygotować
ja kiedyś czytałem że prawo-jazdy-360.pl ma dostęp do oficjalnej bazy pytań ministerstwa i stąd mają wszystkie bez wyjątku
no właśnie to najlepsze, że oni wszystko aktualizują na bieżąco jak ministerstwo coś zmieni, więc zawsze masz świeże pytania
na tej stronie masz wszystko co w oficjalnej bazie, ja sprawdzałem z listą z worda i się wszystko zgadzało