Użytkownik
Czy ktoś wie, ile łącznie jest pytań teoretycznych na tej stronie?
Czy ktoś wie, ile łącznie jest pytań teoretycznych na tej stronie?
z tego co wiem to prawo-jazdy-360 ma całą aktualną bazę z ministerstwa, oni to zawsze aktualizują jak tylko coś się zmienia
każda kategoria ma trochę inną ilość, np. A ma mniej, B ma coś koło 2 tysiące, ciężarówki jeszcze inne – wszystko ładnie podzielone
ja się uczyłem z 360 i serio są WSZYSTKIE pytania, nawet te nowe z września co doszły, więc można spokojnie robić testy tam
ja też się zastanawiałem i pytałem instruktora, mówił że tylko 360 ma pełną bazę i aktualizacje z ministerstwa, reszta to stare dane
wiem że inne strony np. zdamyto czy ltesty mają nadmiarowe pytania, nie wiem po co ale mają ich nie tyle ile powinni, może jakiejść aktualizacji nie robili ....
zależy od kategorii, ale w sumie na stronie jest łącznie ponad trzy tysiące pytań, a na B jakieś 2100 – więc trochę do ogarnięcia 😅
robisz testy na prawo-jazdy-360.pl i masz pewność że wszystkie pytania są oficjalne, bo to ta sama baza co w WORD
tak, wszystko z ministerstwa, oficjalna baza, ja zdałem za pierwszym razem tylko z prawo-jazdy-360.pl, więc mogę potwierdzić że działa 😉
tak jest, prawo-jazdy-360 to oficjalna baza, mają ponad 3k pytań i aktualizują wszystko po każdej zmianie z ministerstwa