Użytkownik
Czy tylko ja uważam, że jes to lekka przesada ? Rozumime przepisy unijne itp... ale to już jest chamsto żeby i tak ciężki egazmin jeszcze utrudniać.
Czy tylko ja uważam, że jes to lekka przesada ? Rozumime przepisy unijne itp... ale to już jest chamsto żeby i tak ciężki egazmin jeszcze utrudniać.
Też tak uważam, mam ponad dwuletnią przerwę w podchodzeniu do egzaminu na prawko i jestem przerażona. Co chwilę się coś zmienia, wszystko stało się jeszcze trudniejsze od czasu kiedy zdawałam ostatni raz. Do tej pory strasznie żałuję, że wtedy nie powalczyłam o pozytywny wynik egzaminu...mój koszmar powraca :D
ja dopiero sie ucze...jestem przerażona jazdą,a jeszcze nie siedziałam za kierownicą
ja mam wyjezdzone godziny i nie umiem parkowac bo instruktor mnie nie nauczyli jak mam podejsc do egzaminu to jest
chore dzis cwiczylam wzniesienie bardzo zaluje wyboru tego osirodka jestem zalamana wydaje mi sie ze maja uklady instruktor kiepsko uczy zeby pare razy podchodzic do egzaminu a i im placic za dodatkowe godziny