Użytkownik
Super platforma, działa szybko, nie zacina się jak inne. Zdamyto to porażka przy 360 , tu jest prosto, jasno i mega intuicyjnie.
Super platforma, działa szybko, nie zacina się jak inne. Zdamyto to porażka przy 360 , tu jest prosto, jasno i mega intuicyjnie.
Zdałem dzisiaj teorię, WSZYSTKO było identyczne jak w aplikacji, serio najlepsze testy na prawo jazdy 360, dzięki wam nie spanikowałem nawet przy filmach. Tu są wszystkie kategorię i można się przełączać pomiędzy nimi.
Prawo jazdy 360 to złoto 🔥 pytania identyczne jak w WORDzie, nawet te z filmami. Warto było kupić dostęp bo serio się opłaca, 74/74 😁
Dzięki tej stronie w końcu zrozumiałem te zasady pierwszeństwa 😅 wcześniej ciągle myliłem lewa/prawa, a tu super wytłumaczone. Zdałem, dziękuję!! Kategoria A zdana za pierwszym razem!
Najlepsza apka ever! Uczyłem się tydzień, potem testy próbne i bach, egzamin zaliczony. Zero niespodzianek, polecam każdemu co chce zdać szybko.
Miałem inne apki wcześniej ale dopiero tutaj wszystko działa jak trzeba, pytania aktualne, filmiki takie jak na egzaminie. Zdałem kat. B w WORD Katowice 💪
najlepsze testy na prawo jazdy :) zdałem ostatnio wszsytkie pytania były takie same, dziękuję