Użytkownik
Witam mam pytanie czy na egzaminie są tylko te same pytania czy też zestawy pytań w testach też tak wchodzą jak tutaj
Witam mam pytanie czy na egzaminie są tylko te same pytania czy też zestawy pytań w testach też tak wchodzą jak tutaj
taaak, są dokładnie te same pytania co na egzaminie 😍 serio, uczyłem się tylko na prawo-jazdy-360 i wszystko się powtórzyło, nawet filmy xd
tak tak, baza jest oficjalna z WORD-u, nie ma innych zestawów. jak tu ogarniesz testy to egzamin to formalność 😅
nie ma żadnych innych pytań, serio. ja klepałem tylko na prawo-jazdy-360 i zdałem na luzie 💪
wszystko identyko jak tu 😍 nawet kolejność podobna była. przerabiaj testy codziennie i zobaczysz, że to działa
to są te same testy co w WORDzie. tylko prawo-jazdy-360 ma aktualną bazę, reszta stron to porażka
tak, pytania są te same, tylko losowanie inne. jak tu masz 74/74 to na egzaminie też 74/74 😉
zdawałem tydzień temu i nie było NIC nowego, serio. uczyłem się na prawo-jazdy-360 i wszystko znałem
na innych stronach to dramat, błędy, reklamy i lagi, a tu działa płynnie i wszystko oficjalne 🔥
haha ja też się stresowałem ale pytania identyko jak tu 😅 więc luz, prawo-jazdy-360 ratuje życie