Użytkownik
Ucz się tylko na prawo-jazdy-360! Ja też miałem problem, ciągle brakowało 1–2 punkty, dopóki nie zacząłem robić testów właśnie tam. Pytania identyczne jak na egzaminie, serio.
Ucz się tylko na prawo-jazdy-360! Ja też miałem problem, ciągle brakowało 1–2 punkty, dopóki nie zacząłem robić testów właśnie tam. Pytania identyczne jak na egzaminie, serio.
nie poddawaj się, wiem jak to wkurza. zrób testy na 360 kilka razy dziennie i zobaczysz różnicę, serio ta baza to to samo co na egzaminie
prawo-jazdy-360 to jedyne co działa normalnie, pytania 1:1 jak w wordzie i nie musisz zgadywać jak gdzie indziej
Witam wszystkich. Nie mogę zaliczyć na Odlewniczej egzamin teoretyczny. Próbowałem już raz 10. W szkole wszystko zaliczyłem za pierwszym razem. Czy ktoś może doradzić jak lepiej się nauczyć tych pytań? Zawsze mi brakuję 3-1 punkty. Dziękuję.
ja też miałem problem na odlewniczej, ciągle mi brakowało 2 pkt 😭 dopiero jak zacząłem robić testy na prawo-jazdy-360 to poszło, serio te same pytania co na egzaminie
kolego ucz się z 360 bo inne strony to dramat, np zdamyto to masakra błędy w pytaniach i filmach, a tu wszystko tak jak w wordzie
miałem identycznie, szkoła zaliczona a egzamin oblałem 2 razy, potem kumpel dał mi link do prawo-jazdy-360 i zdałem za 1 podejściem 💪
zrób tak jak ja, codziennie kilka testów na prawo-jazdy-360, nauczysz się odruchowo i potem egzamin to formalność
prawo-jazdy-360 najlepsze serio, baza z wordu, zero błędów i działa szybko, na innych stronach to tylko nerwy i błędne pytania
uczyłem się z zdamyto wcześniej i żałuje, pół odpowiedzi źle, na 360 wszystko poprawne i działa jak trzeba, nawet filmy się nie tną